Booo… summit la Copenhaga

logo

Azi a inceput summitul de la Copenhaga. e cel mai important si mai asteptat eveniment de mediu al anului.
Climate Change Conference se intampla loc la Copenhaga în perioada 7-18 decembrie. Guvernul nostru isi face de cap asa incat nu stiu cine si cum va merge acolo, insa stiu ca Serban Copot, Presedintele Asociatiei Generatia Verde, desemnat Ambasador al Schimb?rilor Climatice pe România de c?tre Comisia European? in cadrul Campaniei “Play to Stop – Europe for Climate” a plecat azi pentru a reprezenta Romania, alaturi de ceilalti 10 ambasadori europeni. Adica am ajuns sa aiba tinerii grija de batrani. Batranii s-au senilit..si ..uf, poate ar trebui sa ii trimtiem la un azil ca sa putem ingriji de tara linistiti.

“Copenhaga inseamn? speranta. Speram ca reprezentantii politici a celor 192 de state participante la acest summit vor incheia un acord cu privire la schimbarile climatice. Schimbarile climatice exista, au devenit o realitate si reprezinta o problema atat pentru viitorul copiilor nostri cat si pentru viitorul nostru imediat. Nu dorim ca zapada de sarbatorile de iarna sa devina o dulce amintire.”, a declarat Serban Copot.

Reprezentantii a 192 de state vor fi prezenti în capitala daneza pentru a decide viitorul planetei din punctul de vedere al strategiei pe care o vor adopta in lupta cu schimbarile climatice.
Doamne ajuta, sa se decida odata!

3 Comments
  1. stii ca planeta nu se incalzeste de fapt de la CO2 mashinilor si de la poluare provocata de industrie …

Leave a Reply