Before and after…zugraveala

[facebook_ilike]

Am aratat acum vreo luna acum arata casa mea, cu un perete demolat, si mega dezastru in ea. Aici si aici. Intr-un final, dupa o gramada de timp pierdut pe langa zugravi. Ma rog, ei nu au piedut timpul, eu l-am pierdut ca nu stiam ce sa fac pe langa ei. Si dupa nenumarate aventuri cu zugravi. Despre cel care a plecat am scris deja. A venit altul. Care in fiecare zi ne spunea ca va mai veni unul sa il ajute. In sfarsit a venit si ala in ultima zi si l-a ajutat. Mai exact a pus o doza in perete. Aia era cea mai importanta.

Casa noastra before 🙂

Au plecat. Ne-au lasat cu casa varza in continuare pentru ca au lucrat tare murdar. Desi le-am dat banda de hartie si folie, nu au pus, prin urmare geamurile si usile s-au murdarit. In fine, am zis ca bine ca au terminat.
La final, a vrut Alex sa puna lustrele si s-a ars siguranta si un fir pe undeva. Ne-am speriat ingrozitor, deja vedeam cum trebuie sa scoatem iar parchetul, tapetul, sa spargem iar peretii. Am crezut cam mor. Si am spart iar in tavan unde pusese Alex o doza, nimic. Am spart apoi sip e un perete unde pusese electricianul doza. Acolo era un fir rupt. Putea sa ia foc, puteam sa murim si habar nu aveam de ce. Ce tampenie! Am crezut ca il omor pe ala. Evident, l-am sunat dar nu a mai venit. Isi luase banii, ce ii mai pasa? I-am zis sa vina si sa repare pe unde mai gresise. Degeaba. Ma rog, am refacut peretele acolo. Noi in casa, adica Alex ca eu nu ma pricep.
Apoi inca vreo vreo 2 zile de smotruiala de catre Leontina, in sfarsit casa noastra arata a casa de oameni.
Acum stam linstiti pe canapea si putem sa facem ce “vrea muschii nostri”.

Casa noastra after

No Comments Yet

Leave a Reply