Barfa la cafea de seara

Am primit vreo cateva reclamatii cum ca din blogul meu se intelege ca sunt impotriva barbatilor, ca pledez in femeia independenta si dau senzatia de barfa despre barbati la o cafea de seara. Desi e mai degraba la o cafea de dimineata. Cam dimineata scriu pe blog, cam dimineata beau cafea. Adica ceva de genul: “bai, pitzi, esti cam superficiala”. Adica… “suntem barbati, ne frustrezi, de ce nu incerci sa ne intelegi?”.

Uf, baieti, dar va inteleg. Am fost tot timpul de parere ca nu suntem egali. Sau mai exact ca suntem inegali in egalitatea noastra. Dupa cum am mai spus si ca as renunta la dreptul la vot numai sa vad ca barbatii sunt barbati. Asa cum ne dorim noi 😀

Uf, da, de-o viata il caut pe barbatul ala care sa ma faca sa nu mai fiu asa femeie independenta, care sa fie in stare sa ma organizeze si echilibreze. Care sa fie in stare sa imi spuna NU fara sa ma supar, ba dimpotriva : )
Dear boys, nu, nu sunt impotriva barbatilor, ii iubesc. Chiar mai mult decat merita ei. Cum ziceau si prietenele mele candva, eu ma indragostesc si de un scaun. Barbatii sunt un rau imperios necesar. Ne e bine cu ei oricat am vrea noi sa pledam in femei idependente. Nu putem sa traim fara ei. Oo, da… remember borcanul meu de muraturi?

De o saptamana ma chinui sa il desfac. Am multe momente seara cand imi spun: “am nevoie de un barbat acum”. Si asta pentru ca da, trebuie desfacut borcanul ala de fucking muraturi. Pentru ca cineva trebuie sa duca si gunoiul, pentru ca am in bucatarie un televizor de jumatate de an si inca nu e montat, pentru ca nu am etajera pusa in baie, pentru ca nu am cuier in casa, pentru ca uit sa deschid frigiderul. Si da, recunosc, de foarte multe ori mi-e asa cumva sa ma ratacesc singura in patul meu cel mare. Desi abia astept sa fiu dezamagita.

Uf, voiam sa fie un post in favoarea barbatilor. Oricum as da-o, nu prea iese. Asta sunt, acu’ ce sa fac? Normal ca imi plac barbatii. Sunt necesari. Sunt uf… borcanul meu de muraturi! Vibrator cald, ca sa o citez pe minunata Bianca Dragusanu. Oh, God, daca as ajunge sa cred ca barbatii sunt vibratoare calde, da, atunci abia as putea spune ca sunt misandra si ca barfesc barbatii. Oricum as da-o, nu mi-a placut niciodata sa il vorbesc de rau pe barbatul de langa mine. Daca ajung sa fac asta, ma despart de el, insamna ca nu il respect si nu e cazul sa stea cu mine.
Stim ca si femeile sunt porci, nu doar ei. Traim intr-o mare gradina zoologica. Si mai stiu si ca exista femei imature si femei copilaroase.

Da… suntem porci. Stiu. Stim. Si noi pe voi 😛

1 Comment
  1. …nush cum se face, dar tot mai mult , imi place sa citesc ceea ce scrii.
    imi regasesc sentimentele in gandurile tale…si nu stii cat ma doare asta.
    DIN PACATE, tr sa iti dau dreptate. Barbatii ne sunt necesari, desi, de multe, ori suferim din pricina lor. Dar si ei considera ca noi suntem sursa suferintelor.
    ¿Un cerc vicios?

Leave a Reply