Barbati de atunci si de azi

[facebook_ilike]
Acum cevaaaaa timp, exact in ziua in care l-am cunoscut pe Alex, ma pregateam sa scriu o postare pe blog. Tocmai ce gasisem o fotografie si m-a amuzat teribil. Nu am mai apucat sa scriu postarea in ziua aia si nici de atunci, insa am gasit astazi fotografia si mi-am amintit.

Pe vremea aia eram rautacioasa. Recunosc. Daca mi-ai fi spus atunci ca ma voi marita si ca voi intalni un barbat si nu un baiat, iti ziceam: “esti tampit, asa ceva nu exista”. Acum nu mai spun asta pentru ca am intalnit in sfarsit un barbat si mi-am gasit linistea pe care o cautam de-o viata.
Revenind la fotografie. Barbati de atunci si acum. Nu mai sunt in stare sa scriu ce voiam sa scriu atunci pentru ca nu mai gandesc chiar acelasi lucru. Am aflat ca totusi exista si barbati. Slava Domnului, cu unul m-am maritat. Dar tot nu ma pot abtine, asa ca o public. Hihi…. : )

Iar peste tot intrebarea mea ramane: de ce barbatii vor sa devina femei si femeile barbati? Asta nu o voi pricepe in vezi. Repet, nu generalizez, dar sunt atat de multi barbati efeminati, barbati sensibili si metrosexuali… si atat de multe femei care vor sa fie “barbate”, independente si sa schimbe ele singure becul ars sau sa faca pana la masina.

Asta in timp ce este atat de frumos ca barbatii sa fie barbati si femeile feminine… uf, daca pricep!

2 Comments
  1. Si uite-asa aflu eu, tarziu e drept, mea culpa, de fericitul eveniment si iti doresc si eu aici sa ai o viata fericita alaturi de sot.

    Cat priveste barbatii… povestea-i lunga (eu ma amuz acum avand baietel deci si mai si ma atinge subiectul :P). Curentul metrosexualilor insa nu il inteleg. S-a spus insa ca femeile nemaiavand nevoie musai de banii barbatilor si nici de abilitatile lor de vanatori si oameni pe care sa te poti baza si-au schimbat dorintele. Azi se cauta fitele – si, cel mult, un companion si nu un barbat ca mai demult.

    Modul in care este perceput un barbat s-a modificat asadar. In bine sau in rau – ei bine aici fiecare are propria parere :).

Leave a Reply