Aventuri intr-un picior

[facebook_ilike]

Si uite ca am reusit sa scot piciorul din gips. Cu vreo 3,4 zile mai devreme. Nu prea am eu stare cu ambele picioare, dar cu un picior in gips parca si mai tare m-a apucat cheful de duca,mai ales ca nici nu puteam sa conduc.

imageimage

Noroc cu husbandul din dotare. Asa incat dupa vreo 2 zile, deja nu mai puteam sa stau in casa. In prima zi am scapat in mailuri de birou, am lucrat de acasa cam pana la 5 dupa amiaza, dar tot cu chef de duca. Cum sa stau eu in casa seara? M-am dus la piesa de teatru Povestiri din Miserupia. A doua zi in Herastrau, lansare Povesti pe doua roti.

Ce sa mai spun de cum imi prindea Alex piciorul cu  folie si tesa ca sa pot face baie linistita. Cand m-am infoliat singura s-a udat gipsul asa ca l-am uscat cu foenul.

 

Am fost si la o nunta, nu am putut sa ma abtin si o Brasoveanca tot am dansat. Mi-am facut zilnic injectie cu toate vecinele din bloc care se bateau la usa noastra care sa imi faca injectia. Desi intr-o seara mi-a facut injectia un veterinar ca vorba ceea, daca nu am gasit pe nimeni la fata locului iar vecinele nu erau prin zona. Doar o data 🙂

La epilat, la manichiura, pedichiura, coafat si tot m-am dus ca na, trebuia, eram programata si daca aveam piciorul in gips nu puteam sa stau urata.

Si am scos gipsul cu vreo 4 zile inainte. Ma doare un pic dar nu exagerat asa ca e ok. Am pus o fasa stransa si Arnigel si sunt ok. Sper. Acum trebuie sa ma duc la shopping de pantofi ca nu am nimic fara toc.

 

No Comments Yet

Leave a Reply