Aproape august …

Iulie. O luna de vacanta. O luna de vacanta era tot ce mi-as putea dori. M-am linistit cu multe. Vizita la mama m-a linistit mai exact 🙂 Sunt de 2 saptamani in Maramures si ah, ce as mai sta! Nu am avut timp sa ma plictisesc, desi asta mi-am dorit de la vacanta, sa ma plictisesc.
Am bantuit pe toti muntii din jur, am fost chiar si prin piscinele tarilor vecine, mi-am vazut prietenii, am cunoscut altii noi, am citit din greu, am stat in leagan, am gradinarit, m-am plimbat. De vreo 2 zile ploua. O ploaie ciudata, de toamna. Melancolica as putea spune.
Dar eu sunt linistita. Luna iulie a fost un soi de experiment pentru mine. A inceput frumos, apoi furtunos, apoi linistitor. S-a terminat …ca o relatie. 🙂
Dar vine august cu alte surprize si abia astept. Astept linistea de august.

5 Comments
  1. dap..mi se termina vacanta…si a fost o vacanta tare frumoasa… 🙂 din pacate nu o pot prelungi

  2. s-a terminat ca o relatie?=)) beyyy esti buna…una peste alta ma bucur ca te-ai detasat de unele chestii desi n-ai putut sta departe de noi…cel putin de mine :D…

  3. 😛 pai nu? in plus, am incercat pe cat posibil sa stau departe de job, desi pe alocuri “unii” nu prea m-au lasat. departe de prieteni nu am vrut sa stau. eram oricum departe fizic, nu puteam si la telefon :)))))

Leave a Reply