Apa minerala homemade


M-am procopsit cu o jucarie noua. Un aparat ciudatel de facut apa minerala, ma rog, un soi de sifon, dar super tare. Noi acasa bem doar apa minerala, iar pe Alex l-am disperat. Cumpara baxuri intregi de apa minerala. Cand iti era lumea mai draga la noi se termina apa.
Acum, cu noul aparat, am scapat de asta. Luam apa plata, ca o gasim in bidoane mai mari si ne facem noi acasa apa minerala. Ca sa nu mai zic ca e o intreaga distractie sa mineralizam apa. Si, tocmai cand am ajuns la concluzia ca nu mai vreau sa beau suc, uite ca acest aparat are si doze de facut suc. Care, culmea, e chiar foarte bun.

Cu aparatele astea, care se numesc SodaStream, apa simpla se transforma rapid in apa carbonata sau bauturi racoritoare carbogazoase, cu un grad de carbonare adaptat preferintelor personale. Fara baterii sau curent, cu un design potrivit pentru orice stil de bucatarie, sistemele SodaStream sunt o alternativa distractiva, practica, sanatoasa si ecologica pentru prepararea bauturilor carbonate in functie de propriul gust, sau de starea de dispozitie.

In Romania se consuma in medie 2 miliarde de litri de bauturi carbonate pe an, rezultand aproape tot atatea PET-uri. Sistemele SodaStream reduc cantitatea de sticle de plastic folosite, elimina costurile aferente transportului si depozitarii acestora si protejeaza mediul prin reducerea poluarii. Iar eu sunt foarte eco-friendly, precum deja stie toata lumea.

Cu o butelie reutilizabila de CO2 se pot carbona pana la 80 litri de bauturi, sau chiar mai mult, in functie de cantitatea de gaz dorita, insemnand o economie de 40 pana la 60 de sticle de plastic poluante. Sticlele de carbonare nu contin Bisfenol A (BPA), sunt lavabile, reciclabile si au o durata de viata de pana la 3 ani.

Avantajos, cu o sticla de sirop de 500 ml, ce costa intre 20 si 25 de lei, se pot prepara 12 litri de bautura carbonata. Pretul aparatelor SodaStream este cuprins intre 344 lei si 499 lei. Un cilindru de CO2, cu care se pot carbona pana la 80 de litri de apa, costa 55 lei.

Produsele SodaStream pot fi comandate online aici si in curand vor fi disponibile in toate supermarketurile si hipermarketurile.

Laura

Sunt…vanzatoarea de imagini… Imi place sa traiesc sanatos, frumos si sa fiu happy… Imi place sa pictez, sa fac oale de lut, sa citesc, sa ma vad cu prietenele la cate o cafea, sa merg pe munte, sa ma plimb pe malul marii, sa colind prin lume. Imi place ciocolata Milka Vaci Fericite. Imi place sa scriu. Mult. Sa ma implic in proiecte ecologice. Sa ajut oameni. Sa merg cu bicicleta, sa fac tae bo, kangoo jumps, sa plantez pomi, sa vad filme. La inceput am vrut sa scriu pe blogul meu numai despre PR si ce se intampla pe acolo. Ei bine, m-am razgandit. Foarte repede. Dupa vreo cateva posturi. Si am inceput sa scriu despre de toate… despre mine, despre ce vad in jur, despre evenimentele eco la care particip, despre cam tot ce vreau. Si …sincer…imi place mult mai mult… Si ma tot intreaba lumea de ce postez pe blog tot ce mi se intampla, tot ce fac, despre prietenii mei, despre toata lumea. Ei bine, pentru ca ma tem sa nu fac Alzeimer la batranete si sa uit ce mi se intampla. La fel si cu fotografiile, imi plac fotografiile ca sa nu pierd momente din viata mea. Scriu pe blog pentru ca nu vreau sa uit prin ce trec, nu vreau sa uit pe unde am fost, nu vreau sa imi uit trairile si sentimentele. Nu vreau sa uit oamenii pe care ii cunosc. Si astept parerile voastre pe mail laura@prcafe.ro

2 Comments
  1. Nu este adevarat ca tot ce e acidulat nu este sanatos. Doar sucurile. Apa minerala nu are nicio problema. M-au lamurit chiar cativa nutritionisti. Este chiar ok, important este sa bei apa multa si sa fii hidratat. Cu sucurile da, este alta problema. Dar apa minerala… e ok 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.