Apa minerala homemade

[facebook_ilike]
M-am procopsit cu o jucarie noua. Un aparat ciudatel de facut apa minerala, ma rog, un soi de sifon, dar super tare. Noi acasa bem doar apa minerala, iar pe Alex l-am disperat. Cumpara baxuri intregi de apa minerala. Cand iti era lumea mai draga la noi se termina apa.
Acum, cu noul aparat, am scapat de asta. Luam apa plata, ca o gasim in bidoane mai mari si ne facem noi acasa apa minerala. Ca sa nu mai zic ca e o intreaga distractie sa mineralizam apa. Si, tocmai cand am ajuns la concluzia ca nu mai vreau sa beau suc, uite ca acest aparat are si doze de facut suc. Care, culmea, e chiar foarte bun.

Cu aparatele astea, care se numesc SodaStream, apa simpla se transforma rapid in apa carbonata sau bauturi racoritoare carbogazoase, cu un grad de carbonare adaptat preferintelor personale. Fara baterii sau curent, cu un design potrivit pentru orice stil de bucatarie, sistemele SodaStream sunt o alternativa distractiva, practica, sanatoasa si ecologica pentru prepararea bauturilor carbonate in functie de propriul gust, sau de starea de dispozitie.

In Romania se consuma in medie 2 miliarde de litri de bauturi carbonate pe an, rezultand aproape tot atatea PET-uri. Sistemele SodaStream reduc cantitatea de sticle de plastic folosite, elimina costurile aferente transportului si depozitarii acestora si protejeaza mediul prin reducerea poluarii. Iar eu sunt foarte eco-friendly, precum deja stie toata lumea.

Cu o butelie reutilizabila de CO2 se pot carbona pana la 80 litri de bauturi, sau chiar mai mult, in functie de cantitatea de gaz dorita, insemnand o economie de 40 pana la 60 de sticle de plastic poluante. Sticlele de carbonare nu contin Bisfenol A (BPA), sunt lavabile, reciclabile si au o durata de viata de pana la 3 ani.

Avantajos, cu o sticla de sirop de 500 ml, ce costa intre 20 si 25 de lei, se pot prepara 12 litri de bautura carbonata. Pretul aparatelor SodaStream este cuprins intre 344 lei si 499 lei. Un cilindru de CO2, cu care se pot carbona pana la 80 de litri de apa, costa 55 lei.

Produsele SodaStream pot fi comandate online aici si in curand vor fi disponibile in toate supermarketurile si hipermarketurile.

2 Comments
  1. Nu este adevarat ca tot ce e acidulat nu este sanatos. Doar sucurile. Apa minerala nu are nicio problema. M-au lamurit chiar cativa nutritionisti. Este chiar ok, important este sa bei apa multa si sa fii hidratat. Cu sucurile da, este alta problema. Dar apa minerala… e ok 🙂

Leave a Reply