Am fost in capsula timpului

[facebook_ilike]
Am reusit sa stau in cea mai minuscula camera de hotel pe care am vazut-o vreodata. Am fost in vacanta de primavara. Trecand peste peste faptul ca a fost minunat si ne-am distrat, este foarte evident ca astia cand pun curse de avion dimineata, risti sa pierzi avionul.

Da, ok, am pierdut avionul pentru ca autobuzul care ne ducea la aeroport a intarziat 40 de minute. In fine, asta e partea dubioasa. Am luat alte bilete, nu vreau sa ma gandesc la faptul ca au trebuit platite altele. Dar daca tot am ramas prin Marea Birtanie, ne-am gandit noi ca hai sa stam undeva mai aproape de aeroport ca sa fim siguri ca nu mai pierdem avionul. Si ne-am dus in Luten. Desi orasul este micut si dragut, are un mall imens. Dupa patru ore nu vazusem decat vreun sfert din el.
Si hai sa ne cazam undeva. Am intrebat lumea pe acolo si toti ne-au indrumat catre Easy Hotel. Mergem. trebuia sa dormim undeva. Era cazarea 50 de lire, fata de Ibis sau Holliday Inn unde era vreo 150 de lire. Dupa ce am platit iar biletele de avion, parca nu ne venea sa mai dam prea multi bani pe alt hotel.


Iar Easy Hotel parea dragut. De afara. Cand am intrat in camera m-a bufnit rasul. Parca eram in capsula timpului. Camera era extrem de mica. Asa cam cat un pat. Alex nu incapea culcat pe diagonala patului. In plus, nu avea ferestre. Deloc. Baia era dintr-un fel de plastic portocaliu ca iti venea sa spui ca gata, de aici ma teleportez. Televizor era, lipit pe un perete, dar trebuia sa faci abonament la telecomanda.
Nu am vazut in viata mea o camera mai mica, simteam ca ma sufoc, dar a fost amuzant pana la urma. In fond, acolo voiam doar sa dormim o seara. Aveai loc doar sa dormi si sa iti lasi bagajul nedesfacut undeva. Nu era nici macar un raft, de unde o masuta? noptiera? ce e aia? A fost un sfarsit de vacanta tare amuzant.

No Comments Yet

Leave a Reply