Am aranjat flori

[facebook_ilike]
Am fost sa aranjez flori in vaze. Nu chiar Ikebana, dar ceva foarte dragut. Mi s-a parut foarte interesant sa aranjez flori. Cu alte cuvinte am fost la un atelier de creatie florala. Splendor se numeste si mi-a placut tare mult. Bine, eu as fi facut vreo 10 vaze cu vreo 10 mii de flori, dar nu am facut decat una. Care a iesit chiar dragut.

De fapt, tre’ sa zic. Am fost la un eveniment de presa despre care nu ma pot abtine sa nu scriu. Organizat de Logitech la Gradina OAR, unul din locurile mele preferate in Bucuresti. Si a fost unul dintre evenimentele frumoase de presa. De obicei, sunt chestii boring, vorbesc unii si se lauda, sau se zambeste fortat si se converseaza. Aici, chiar mi s-a parut interesant. Nu a contat prea tare produsul, nu s-a vorbit mult despre el, desi e un produs foarte frumos, pe care il foloseam déjà. Adica, nu pot sa nu spun despre mousseul meu rosu, wireless, pe care seara cand plec de la birou il bag in geanta. Nu pentru ca as vrea asta, dar mi s-a lipit de mana de nu stiu cate ori. Imi iau ochelarii, telefonul, mousseul si plec. Dar e atat de rosu si dragut, ca mi se pare ca locul lui este in poseta.

Revenind la eveniment, mi-a placut sa vad cum cateva doamne din presa romaneasca sunt interesate de flori si de construit aranjamente florale. Iar si mai mult mi-a placut ca mie mi-a placut asta.

Si revenind la flori, cred ca tare mult mi-ar placea sa fiu florareasa. Dar o florarie din aia unde sa se serveasca si ceaiul, unde fiecare sa isi aranjeze singur floarea. Uf, ce frumos! Ce visuri!

No Comments Yet

Leave a Reply