Am agatat un caine. Alerga cu un stapan

De vreo doua saptamani ma tot plimb in parc cu bicicleta in fiecare dimineata. O ora, doua, cat am chef. Tot cam de doua saptamani, ma intalnesc in fiecare dimineata cu un caine. Un ciobanesc de Berna care alearga cu un stapan. Dupa vreo cateva zile de astfel de intalniri, de cate ori ma vede da din coada si se bucura. Ieri mi-am schimbat ora de plimbare pe motiv de stelute – perseide si nu ne-am vazut. Azi insa…cand m-a vazut in parc s-a bucurat asa de tare ca a inceput sa ma latre si sa dea din coada ca … si-a parasit stapanul si alerga cu mine cu bicicleta, schimband cursul de mers :))))

Stapanul crizat l-a certat. Cainele nu voia sa alerge decat cu mine. Stapanul il striga, cainele se uita la el si venea dupa mine. Pana la urma ne-am oprit la o cafea pe o terasa sa lamurim stapanul ca nu e bai daca ma vrea pe mine. Cainele desigur.
Pe caine il cheama Doldo. Pe stapan nu l-am intrebat. Imi place cainele si l-as fi luat acasa de tot, dar ce ma fac cu stapanul ca pe ala nu l-as fi vrut. Era plin de muschi si total enervat si intrigat si frustrat ca al lui caine fuge dupa femei. Asa ca finalul de cafea a fost asa:
Stapanul: Deci eu vin in parc de la 8, tu de la 9, da?
Eu: Incerc.
Cainele: Haaaammm????

2 Comments

Leave a Reply