Aici sus in Waterworld…

Si uite cum inca stau eu la Baia Mare. Am venit pentru 3 zile si deja am facut o saptamana. Am vrut sa vin sa o vad pe mama si m-am plimbat, am petrecut. Am facut si revelionul aici. La o cafenea foarte draguta, alaturi de Cornelia si Max si prieteni o gramada.

Laura si Cornelia

Am fost barmanita toata noaptea si chiar mi-a placut sa stau sa fac cocktailuri la bar. Bine, acum nu prea imi placeau cei care veneau si imi cereau doar o apa… asa ca turnam si un pic de vodka in apa aia, sau whisky in cola, ca na… era Revelionul, nu ii putem lasa pe oameni sa bea non-alcoolice. Si, vai ce s-au mai distrat dupa aia.

img_0581.JPG

In fine, zapada aia frumoasa de acum cateva zile s-a cam dus. Dar rau de tot. Si sa transformat in apa, in ploaie, in inundatii. M-am procopsit cu un mare cod galben de ploaie. Chiar in Baia Mare eu nu am vazut apa, desi la tv zicea ca da. Insa s-a spart barajul Izei si 3 sate au fost inundate. Eu, ca sa ies din Rus, trebuie sa trec un parau, un pod, cam inundat si involburat, cel din poza :).

img_0610.JPG

img_0608.JPG

In plus totul este condimentat si cu o super-mega- ceata. Am fost acum doua zile la Targu Lapus si urat afara, urat in aer, apa peste tot si ceata cat cuprinde.
Ieri cand am ajuns acasa mergeam pe un drum foarte necirculat, dar era distanta cea mai scurta pana acasa. Drum cu multe curbe, multa prapastie in jur si multa multa multa ceata. Simteam ca merg inspre nicaieri. Vedeam doar 10 metri in fata. Pe faza lunga nu vedeam nimic. A fost asa un pic ciudat, dar na..nu imposibil. Am dat muzica tare si am trecut :))

Altfel…va urez la multi ani. Am raspuns la sms-uri tarziu pe motiv ca pe majoritatea, adica vreo 15 – 20, le-am primit abia aseara si eram la after party de rev, asa ca abia acum voi incepe sa raspund 🙂

So.. la multi ani si va doresc un nou an mai bun, mai frumos, mai optimist, mai vesel si sa vedeti partea plina a paharului. E asa de frumos sa faci asta ca trebuie sa o doresc… Lumea ar fi mai buna daca toti am vedea ca paharul este de fapt plin.

2 Comments
  1. LA MULTI ANI!!!!! Imi pare bine ca te-ai simtit bine de Rev, ca te-ai distrat. Pe de o parte, cred sinxcer ca te-ai simtit mult mai bine decat te-ai fi simtit cu noi :(…… pe de alta parte, Andreea a zis ca te bate ( ti-a fost frica sa raspunzi la tel. cand te-a sunat, nu-i asa 😀 ) si Florin a zis ca te suna sa-ti spuna sa dai partea ta de bani pt. cazarea de aici :)))))))).
    Una peste alta…..totul e bine cand toata lumea e fericita. Si sa speram ca asa va fi.
    Pup

  2. La multi ani si tie. Daaaa…chiar m-am simtit bine de Rev. Nu stiu daca mai bine decat cu voi, dar sigur m-am simtit foarte bine. Voi reveni cu poze, detalii si explicatii 🙂 NU stiu cand m-a sunat Andreea, serios.. nu am prea stat cu telefonul langa mine zilele astea. Iar Florin… i-as da banii, dar i-am cheltuit aici…. :)))) ca am venit pt 3 zile si uite ca s-au facut 10, iar maine plec mai departe in turneu…

    Nu stiu cand ma intorc acasa! :))) Sau daca ma mai intorc :p

Leave a Reply