Ah, si ce inele frumoase aveam!

[facebook_ilike]
Ieri dimineata pe cand ma pregateam de plecare si voiam sa imi pun bijuteriile, am descoerit un inel care imi placea foarte mult candva. Surpriza, nu aveam cum sa il mai folosesc. L-am cumparat pentru degetul pe care acum am verigheta. Si asa am facut cu foarte multe inele de-a lungul timpului.
Nu m-am gandt niciodata ca ma voi casatori si ca voi purta verigheta, asa ca mai toate inelele mele sunt pentru acel deget. Acum ce fac? Am tone de inele pentru degetul ala si nu pot sa le port. Sunt foarte trista din acest motiv.

inel, verigheta
Cum o sa mai port eu vreodata inelul asta dragut?

Si stiu ca sunt foarte multe femei care fac asa. Isi cumpara inele fara ca vreodata sa se gandeasca la verigheta. Doar in filmele siropoase femeile nu au nimic pe degetul ala. Asa, ca sa faca loc printului sa le puna inelul cand le vor cere de neveste. Eu chiar si cand am primit inelul de logodna, a trebuit sa dau jos alt inel. Nu pricep cum decurg povestile alea lin si baiatul pune inelul fetei fara nicio problema.
Si totusi, eu am cam 10 -15 inele pe care nu le mai pot folosi niciodata. Poate ar trebui sa le modific, habar nu am. La mana cealalta nu vin bine. Uf, ce complicat! Ce sa fac cu ele?

5 Comments
  1. de ce nu ti dai jos verghieta , ma rog? de ce oamenii trebuie sa poarte un simbol al iubirii lor? din neincredere? pt ca altfel nu inteleg de ce lumea trebuie sa stie ca va iubiti!

  2. Nu mi-as da jos verigheta nici batuta. Si nu pentru a arata altora iubirea noastra, ci pentru ca a atunci cand nu sunt cu el, il simt mai aproape numai cand ma uit la verigheta. Prefer sa port verigheta decat acele inele care nu imi spun decat cat bani am cheltuit candva pe ele.

  3. Trebuie sa recunosc ca e spdldniea ideea! Eu, care acum ceva timp, eram total impotriva casatoriei, acum am ajuns sa-mi schimb radical parerea. Ca si tine, consider ca simplitatea si emotiile sincere ale momentului fac din cererea in casatorie o clipa de tinut minte pentru tot restul vietii. Cred ca cel mai frumos e sa fii ceruta in casatorie atunci cand te astepti cel mai putin.

  4. Buna seara! Cautam site-uri si forumuri care sa-mi explice EXACT pe ce mana trebuie purtat un inel primit de la iubit fara niciun eveniment special, pur si simplu l-am primit ca dovada a iubirii lui. Avand in vedere faptul ca nu e nici de logodna, nu e nici verigheta, pe care mana ar trebui sa-l port? RSVP, mersi!

  5. Draga mea, poti purta inelul pe orice deget. Daca totusi esti suprstitioasa nu il purta pe inelarul de la mana stanga. Asta ca sa ii lasi loc sa iti ia un alt inel 🙂 .
    In rest, orice deget poate fi infrumusetat cu un inel.

Leave a Reply