Am sevalet

Ce naspa e sa fii racit! Nu am vazut atatia muci in viata mea. Bine ca am prieteni si mi-au facut supa. Am mai zis candva ca am o multime de prieteni, dar de murit tot singura o sa mor. Inca ma gandesc sa imi fac acel tatuaj cu smiley face pe degetul mare de la picior. Cand o sa imi fie agatata la morga eticheta de deget, macar sa arate frumos.

Altfel vorbind, ma dispera vremea de afara. Cald, rece, frig, zapada, cald. Schimbarile climatice se intampla. si noi inca suntem nepasatori. Totusi, am avut ca totusi a venit primavara.
Am fost la radio. Asa racita cum sunt. Am stat mai deoparte in carantina cu raceala mea. Si nici voce nu prea aveam, ca na… tot raceala. Cel mai tare la radio ma amuza ceasurile pe care le au in fiecare redactie. Vechi de cand lumea, probabil ca le-a intors si Elena Ceausescu cand era mica. Si se aude cand se schimba minutul. Nu mi-a venit sa cred. Face… prrracc… la fiecare minut. Super tare si amuzant.

Iar vestea zilei de fapt este… MI-AM LUAT SEVALET. Uhuuuu.. am sevalet si o sa pictez si eu ca omul normal, nu stand pe jos. Sunt foarte fericita cu asta. Abia astept sa imi bag nasul iar prin vopsele…

7 Comments
 1. da, da, povestea cu sevaletu’ e reala si are si martori.
  1. dupa ce a fost cumparat, a fost dus, intamplator, si pe la biserica, deci are dezlegare de la cel de sus :))
  2. dupa ce am ajuns acasa, putin racita din cauza lu’ matale, am luat un paracetamol, nu inainte, insa, de a-ti transmite ceva “scrasnind din dinti” 😀

  deci, dupa atatea eforturi depuse (plus carat la masina o bucata din sevalet), va trebui sa desenezi frumos si bine, da? 🙂

  sporuri

 2. da, da, da …maci sa fie 🙂
  raceala nu o recunosc :))) nu de la mine ai luat-o :)))) iar la biserica… na, iti dai seama ce a ras tot poporul cum am carat noi sevaletul prin biserica … or fi crezut ca am venit sa pictez acolo :))))
  daca si astia nu te lasa cu masina in centrul istoric , na 🙂

 3. vreau si eu sevalet…sa-mi zici de unde l-ai luat…si de ziua mea sa-mi faci un tablou imens cu floarea sorelui 😀 vagoagha mica

 4. dece nu ai scris depe15 pana pe 19?:D.l=am filmat pe serban la tvr si facea reclama radioului si emisiunii voastre;).te tine cam mult raceala;)

 5. pai nu am timp sa scriu chiar tot timpul…ca na, mai muncesc si eu, nu doar ma distrez 🙂 l-ai filmat pe serban? trimite si mie inregistrarea 🙂 si raceala…da, vad ca ma tine cam mult….

Leave a Reply