3 ani, Masca si Satya

[facebook_ilike]

2014-07-16 20.14.52Uf, iar nu am mai scris de o gramada de timp. Ei bine, pe 16 iulie am facut 3 ani de la cununia religioasa. Chiar ne gandeam: sa te indragostesti e usor, sa ramai indragostit e special. Sper sa ramanem indragostiti inca mult timp de aici incolo. Tot timpul care urmeaza, mai exact.

Dupa o zi agitata cu alergaturi si toate cele, am decis sa iesim seara undeva. Unde? Nu stiam, dar am plecat. Eu m-am inarmat cu poseta si centura de la Lidia Feher si am purces la drum. Nu puteam sa plec fara aceste accesorii minunate pentru care ii multumesc Lidiei. Din ciclul, recomand Lidia pentru broderii si accesorii.

2014-07-17 11.08.36Trecand pe langa parcul Titanii (cel de langa Policlinica Titan) am vazut ceva miscare pe acolo si am oprit. Si era spectacolul Statui Vivante al teatrului Masca. Vai, ce frumos! Mi-a placut tare. Desi sunt la a 3, a 4 editie, este prima data cand il vad. Si mi-a placut. Actorii lui Malaimare sunt geniali. Imi place genul asta de spectacol, iar oamenii din parc erau toti incantati. Costume frumoase, oameni frumosi, totul frumos.

Apoi am plecat spre un restaurant. Iar nu stiam care, dar ne-a scos din impas prietenul Lucian care stie tot ce misca in materie de mancare si de restaurante in oras. Satya. Un restaurant raw vegan undeva pe Banul Manta. Nu stiam de el evident, dar tare frumos acolo. Un soi de loc de relaxare cu un perete de Frunze (habar nu am ce planta e aia, dar tare frumos arata), un loc minunat unde am mancat mancare raw vegan care i-a placut si lui Alex, desi nu ma asteptam. Si unde am baut cafea Florescu.

Apoi ne-am plimbat prin oras si ne-am uitat la casele oamenilor.  A fost o seara linistita, doar noi doi, fara telefoane si fara deranj. Am sarbatorit trei ani si ne-am amintit de ceea ce am facut in ceilalti ani si in ziua nuntii. A fost frumos si abia asteptam si urmatorii ani de sarbatorit.

 

No Comments Yet

Leave a Reply