10 ani de ERKA Synergy Communication

[facebook_ilike]

Laura4Am fost la party. Agentia de publicitate ERKA Synergy Communication a facut petrecere pentru ca aniverseaza anul asta 10 ani de la infiintare. O agentie ce se pozitioneaza ca facand advertising de guerilla.

ERKA are un portofoliu extins de clienti, proveniti in special din zona francofona, care au fost convinsi de viziunea curajoasa, integrata de comunicare, de solutiile flexibile, care anticipeaza nevoile clientului, si de creativitatea abordarii ERKA. Agentia a promovat inca de la inceput conceptul de Guerilla advertising: creativitate (solutii pentru orice problematica a clientului), bugete mici, proiecte iesite din comun, crearea de buzz in jurul proiectului. De asemenea, agentia exporta servicii de creatie si implementare in Franta si Suedia.

CEO-ul agentiei, Ruxandra Serban, a adus pe piata de publicitate romaneasca experienta dobandita in timpul studiilor si lucrului efectiv in publicitatea din Franta.

 “Tenacitatea si pasiunea m-au ajutat sa pot deschide o agentie de publicitate care sa functioneze la standarde occidentale. Acest proiect s-a conturat putin cate putin in anii de studii si experienta dobandita in lumea publicitatii din Franta. Atuurile noastre sunt determinarea in atingerea obiectivelor, indrazneala, solutiile versatile de implementare a proiectelor, miza pe comunicarea sinergica (abordare ce a dat si numele agentiei). Impreuna cu echipa mea am reusit, in acesti 10 ani, sa dezvoltam un portofoliu important de clienti: de la Domo, unul dintre cele mai mari nume din retailul din Romania, la Decathlon, un client vechi si foarte drag, la Norauto, Rombiz, Cora, Yves Rocher, Guess sau Domino’s Pizza. Astazi, ERKA Synergy Communication se poate mandri cu o echipa profesionista si creativa, care transforma imposibilul in proiecte de succes. Ne dorim ca, in urmatorii 10 ani, ERKA sa-si consolideze pozitia pe piata de publicitate romaneasca si sa isi pastreze profilul distinct”, a declarat Ruxandra Serban, CEO ERKA Synergy Communication.

Echipa ERKA reuneste aprox. 40 de profesionisti pregatiti sa acopere arii cheie si sa ofere consultanta strategica si implementare eficienta a campaniilor. Printre clientii ERKA Synergy Communication se numara: DOMO Retail, Decathlon, CORA, Camera de Comert si Industrie a Frantei, Ambasada Frantei, Yves Rocher, Guess, Rombiz, Casiopeea, Norauto, Domino’s Pizza, MOA, Natural Paris, MFA, Minet SA, Van Rijn, West Eye Hospital, Bouygues Constructions, Expert Petroleum, Geosys, Atelierul Alexandru Ciucu, Maïsadour Semences, etc.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply